Verbouw

Bouwbedrijf Joziasse, expertise in verbouwprojecten

Verbouw:

Voor particulieren en bedrijven realiseert Bouwbedrijf Joziasse regelmatig verbouwprojecten. Met onze kennis en jarenlange ervaring nemen we u zorg uit handen. Het resultaat is een duurzaam en innovatief verbouwd pand volledig naar wens; zowel in uitvoering als in eindresultaat.

De medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse zit ’ontzorgen’ in de genen. Onze kennis en ervaring zetten we in vanaf het moment dat we u daarin kunnen aanvullen. We bespreken de bouwkundige tekeningen, voeren (samen met u) vooroverleg met de welstandscommissie van uw gemeente en vragen zo nodig een omgevingsvergunning aan. We rekenen de geplande constructies en de ‘energieprestatiecoëfficiënt’ (EPC) van het bouwproject door. Zodat de uiteindelijke realisatie van uw nieuwbouwproject zorgeloos, soepel en volgens afspraak verloopt.

En ook na realisatie zijn we u graag van dienst met bijvoorbeeld een onderhoudsplan voor de komende jaren. Niet voor niets schrijven we bij Bouwbedrijf Joziasse ‘Ontzorgen’ met een hoofdletter O.

button_offerte

Onze disciplines

Herbestemming bedrijfspand tot viswinkel

Zeevishandel Cash & Carry heeft een nieuwe verkooplocatie aan de Gildeweg te Vlissingen naast de Albert Heijn XL. In opdracht van zeevishandel Cash & Carry heeft Bouwbedrijf Joziasse in drie maanden tijd een leegstaand bedrijfspand getransformeerd tot een nieuwe viswinkel met visverwerkingsruimte. Tijdens de herbestemming is er een vetvang-put aan de achterzijde van het pand

LEES MEERLEES MEER
Verbouw: Verbouw entree Arion Hotel

Hotel Arion heeft bouwbedrijf Joziasse opdracht gegeven om een nieuwe entree aan de Kenau Hasselaarstraat te realiseren. De nieuwe entree geeft toegang voor de gasten van het hotel en restaurant, vanaf de straat is er een nieuwe trapopgang gemaakt en is er een uitbreiding op het huidige parkeerdek gemaakt inclusief een vergrootte opslagruimte voor bevoorrading.

LEES MEERLEES MEER
Verbouw en aanbouw: Restyling kantoor Bouwbedrijf Joziasse

  Wegens onze uitbreiding in de afdeling service en onderhoud heeft bouwbedrijf Joziasse haar kantoorpand zowel intern al extern verbouwd, zo zijn de buitengevels en hoofdentree gerestyled en zijn er meer werkplekken op het kantoor gerealiseerd. Wij heten u welkom aan de Industrieweg 5, openingstijden van ons kantoor op werkdagen van 08:30 tot 16:30 uur.  

LEES MEERLEES MEER

Bekijk hier onze Verbouwprojecten

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze verbouwprojecten voor ondernemers en bedrijven. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.