Verbouw

Bouwbedrijf Joziasse,
vakmanschap in verbouwprojecten

Voor particulieren en bedrijven realiseert Bouwbedrijf Joziasse regelmatig verbouwprojecten. Met onze kennis en jarenlange ervaring nemen we u zorg uit handen. Het resultaat is een duurzaam en innovatief verbouwd pand volledig naar wens; zowel in uitvoering als in eindresultaat.

De medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse zit ’ontzorgen’ in de genen. Onze kennis en ervaring zetten we in vanaf het moment dat we u daarin kunnen aanvullen. We bespreken de bouwkundige tekeningen, voeren (samen met u) vooroverleg met de welstandscommissie van uw gemeente en vragen zo nodig een omgevingsvergunning aan. We rekenen de geplande constructies en de ‘energieprestatiecoëfficiënt’ (EPC) van het bouwproject door. Zodat de uiteindelijke realisatie van uw nieuwbouwproject zorgeloos, soepel en volgens afspraak verloopt.

En ook na realisatie zijn we u graag van dienst met bijvoorbeeld een onderhoudsplan voor de komende jaren. Niet voor niets schrijven we bij Bouwbedrijf Joziasse ‘Ontzorgen’ met een hoofdletter O.

Bekijk hier onze verbouwprojecten

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze verbouwprojecten voor ondernemers en bedrijven. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.