Verbouw: Realiseren van 39 studio’s

Studio 41 heeft de plaats ingenomen van de voormalige Sociale Dienst van de Gemeente Vlissingen. Dit pand hebben wij in opdracht mogen verbouwen naar het realiseren van 39 studio’s met ieder een eigen keukenblok en badkamer, voorzien van douche, wastafel, hang-toilet en wasmachine aansluiting.

Een groot gedeelte van de studio’s heeft ook een apart slaapvertrek, een tweetal studio’s hebben zelfs twee aparte slaapvertrekken. Ook aan invalide bewoners is gedacht door een tweetal studio’s volledig te realiseren volgens de MIVA en WMO regelgeving.

Alle studio’s zijn volledig gestoffeerd opgeleverd zodat deze door alleen meubilering te plaatsen al zijn te bewonen. Alle studio’s op de begane grond hebben een eigen buitenplaats die door middel van paalhoofden en scheeps-touwen hun afbakening hebben met buren en trottoir.

De studio’s op de verdieping gelegen aan de zijde van de Dokter Gallandatstraat zijn voorzien van een zgn. “Frans” balkon. Een geavanceerd bel-systeem  geeft de bewoners de vrijheid om overal ter plaatste gewenste bezoekers toe te laten tot het complex.

Een afsluitbare fietsenstalling biedt de bewoners de mogelijkheid hun tweewieler veilig te stallen.

Alle bestaande kozijnen zijn vervangen voor nieuwe kunststofkozijnen, de gevelbekleding is geheel vernieuwd en ook de dakbedekking is vervangen voor een geïsoleerd dakbedekking systeem. Dit project is zeer recent opgeleverd en inmiddels zijn alle studio’s verhuurd.