Verbouw en aanbouw | Woningsplitsing

In 2018 hebben onze collega’s, Karel en Sebastiaan, een grote woningverbouwing en uitbreiding gerealiseerd in Vlissingen. Voor deze particuliere klant hebben wij de huidige woning gesplitst in twee woningen. Om meer ruimte te creëren hebben wij vervolgens een grote aanbouw over de gehele breedte van de woning gebouwd.

Alle bestaande houten vloeren zijn gesloopt. De betonnen bak die we onder de oude houten vloer vonden, hebben wij gevuld met schuimbeton. Hierdoor is de nieuwe vloer ook direct geïsoleerd. Alle bestaande kozijnen in de woning zijn vervangen door nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing. In de aanbouw zijn grote puien geplaatst voor veel daglicht en een mooi uitzicht op de tuin.
In de woningen hebben wij de badkamers, toiletten en keukens geplaatst. De garage is omgetoverd tot een extra slaapkamer en de garagedeur heeft plaats gemaakt voor een geïsoleerde HSB-wand met gevelbekleding. De oude garagevloer hebben wij na-geïsoleerd met een PIR-plaat en een extra gewapende dekvloer.

Van één woning naar twee, dat betekent dubbel zoveel woongenot!