Vacature | uitvoerder onderhoud

Wij zoeken een ervaren Uitvoerder Onderhoud voor onze afdeling Service & Onderhoud. Ben jij communicatief vaardig en beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Heb jij relevante werkervaring en/of een passende opleiding én ben je stressbestendig? Lees dan hier onder of deze functie jou op het lijf geschreven is.

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al ruim 55 bouw- en onderhoudspartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

In de functie van Uitvoerder Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor het opnemen, uitwerken, begeleiden en bewaken van onderhoudsprojecten, het gehele traject van werkvoorbereiding tot oplevering. Jij coördineert en controleert het gehele proces van inkoop, bestellingen en afspraken met onderaannemers. Jij stuurt het uitvoerend personeel en de onderaannemers aan en communiceert zelfstandig met opdrachtgevers en klanten.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de Uitvoerder Onderhoud zijn heel divers. Ze bestaan onder andere uit:

 • Het opnemen van werken en opstellen van (eenvoudige) calculaties;
 • De aansturing van uitvoerend personeel en onderaannemers;
 • De verantwoordelijkheid voor tijdige inkoop en kostenbewaking;
 • Het registreren van meer- en minderwerk en urenbewaking tijdens het uitvoeringsproces;
 • De controle op de kwaliteit van de werkzaamheden en veiligheid van de werkplek;
 • Het nauwgezet bijhouden van het webportal van onze opdrachtgevers en het eigen registratiesysteem;
 • Het houden van start- en werkvergaderingen en toolboxen.
Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een Uitvoerder Onderhoud met relevante werkervaring of de ambitie en capaciteiten om in deze rol te groeien. Een collega voor ons team Service & Onderhoud, die in staat is leiding te geven, de verantwoordelijkheid te dragen van onderhoudsprojecten en communicatief vaardig is. Verder verwachten wij van jou dat je klantvriendelijk bent en stressbestendig én dat je je comfortabel voelt in deze centrale rol binnen de Onderhoudsdienst.
Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

 • MBO denk- en werkniveau;
 • Relevante werkervaring is een pré, maar zeker geen vereiste;
 • Rijbewijs B en E (of de bereidheid het E rijbewijs via ons te behalen);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en mondelinge vaardigheid in het Engels;
 • VOL-VCA of de bereidheid dit via ons te behalen.
Wat we jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW en een prettige werkomgeving in een professionele organisatie.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.

Ben je benieuwd naar het verhaal van een van onze uitvoerders? Lees dan het interview met Theo.