Vacature | projectleider onderhoudsdienst

Voor onze afdeling Service & Onderhoud zoeken wij een gedreven Projectleider. Heb jij leidinggevende capaciteiten, ben je resultaatgericht, representatief en commercieel vaardig? Beschik je daarnaast over HBO denk- en werkniveau en wellicht zelfs al relevante werkervaring? Lees dan snel verder of deze mooie functie bij jou past.

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al bijna 60 jaar bouw- en onderhoudspartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

In de functie van Projectleider Onderhoudsdienst ben jij de verbindende schakel tussen onze woningcorporatie opdrachtgevers en ons. Je stuurt de uitvoerders/werkvoorbereiders aan met betrekking tot de werkzaamheden op het gebied van mutaties, grote reparaties en vraag gestuurde werken. Je bent daarnaast het vaste aanspreekpunt bij operationele vragen en ondersteunt onze bedrijfsleider Service & Onderhoud bij projectbesprekingen

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

De werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de Projectleider Onderhoudsdienst zijn heel divers en bestaan onder andere uit:

 • Het opnemen van werken en opstellen van calculaties;
 • Het opstellen van projectplanningen en het bewaken van de voortgang van de uit te voeren werkzaamheden;
 • De aansturing van uitvoerders, werkvoorbereiders en onderaannemers;
 • De verantwoordelijkheid voor contracten, inkopen, kwaliteit en kostenbewaking van de eigen werken;
 • Alle relevante processen laten verlopen volgens ISO 9001 en VCA;
 • Het nauwgezet bijhouden van het webportal van onze opdrachtgevers en het eigen registratiesysteem;
 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, uitvoerders en klanten én het organiseren van nazorg van de projecten;
 • De verantwoordelijkheid voor de veiligheidsaspecten van projecten.
Functievereisten

Wij zoeken een zelfstandige projectleider die in staat is beslissingen te nemen, werkzaamheden in te delen en de meeste problemen eigenhandig aan te pakken. Wij verwachten van je dat je voortdurend meegroeit met de veranderingen in het vakgebied, de organisatie en de wensen van de klanten, zodat de organisatie nu en in de toekomt optimaal inzetbaar blijft. Deze functie vraagt naast doorzettingsvermogen, een hoge loyaliteit en flexibiliteit richting de organisatie ook een goed gevoel voor de omgang met mensen intern en extern.

Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Relevante werkervaring is een pre, maar zeker niet vereist;
 • Rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en mondelinge vaardigheid in het Engels;
 • VOL-VCA of de bereidheid dit via ons te behalen.
Wat we jou bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW, een auto van de zaak én een prettige werkomgeving in een professionele organisatie.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.