Vacature | allround metselaar

Voor een grote diversiteit aan opdrachten zoeken wij een allround metselaar. Werk jij zelfstandig en nauwgezet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al bijna 60 jaar bouwpartner van particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

In de functie van Allround Metselaar ben je betrokken bij projecten zoals aan- en verbouwingen, maar ook renovaties en restauraties. Daarnaast neem je o.a. voegwerkzaamheden voor je rekening. Het is een zelfstandige en afwisselende baan waarbij jouw ervaring goed van pas komt. Je werkt precies en bent kritisch in de eindcontrole van je werkzaamheden.

Functievereisten

Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

  • minimaal een afgeronde LBO (LTS Bouwkunde) opleiding of 5 jaar relevante werkervaring;
  • oplossend vermogen en creativiteit om een werk uit te voeren;
  • beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • rijbewijs-B en eventueel E of bereidheid deze via ons te halen
  • VCA-basis is een pre, maar kun je ook via ons behalen;
  • Technisch inzicht
Wat we jou bieden

We bieden je een afwisselende baan met ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven. Daarnaast krijg je de beschikking over een volledig ingerichte bedrijfswagen, die ook beschikbaar is voor je woon-werk verkeer. Tot slot mag je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW en een prettige werkomgeving.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.