Vacature | loodgieter

Voor onze afdeling Service & Onderhoud zoeken wij een loodgieter. Ben jij zelfstandig, flexibel en klantgericht? Werk je nauwgezet, ook onder tijdsdruk en sta je stevig in je schoenen in het contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al 60 jaar bouwpartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

Als service loodgieter onderhoud, repareer en installeer je sanitair, gas- en waterinstallaties. Dan verricht je zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt. Het is een afwisselende baan waarin een beroep wordt gedaan op jouw skills, zowel in het contact met klanten en collega’s, als in de werkzaamheden op het gebied van installatiewerk.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden bij onze afdeling Service & Onderhoud bestaan onder andere uit:

 • Installatiewerk: je bent in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren ten behoeve van sanitair, gas- en waterinstallaties. De werkzaamheden bestaan uit onder andere; het opsporen en herstellen van water-, riool- en gaslekkages, het vervangen van sanitair en het vervangen of aanleggen van nieuw leidingwerk.
 • Klantcontact: je weet je goed in de klant te verplaatsen, bent duidelijk maar beschikt ook over inlevingsvermogen. Ook ben je in staat om klanten, voorafgaand aan de uitvoering, goed te informeren over de te verrichten werkzaamheden.
 • Samenwerken: je bent in staat om de informatie/signalen uit het werkveld digitaal naar de juiste afdeling door te zetten. Waar nodig, ga je in overleg met collega’s of andere afdelingen om tot het gewenste resultaat te komen.
 • Opnemen van werkzaamheden: je bent in staat om de werkzaamheden digitaal vast te leggen. Je stemt, in het geval dat de werkzaamheden buiten de bestaande kaders vallen, af met de uitvoerder.
 • Beheer: je houdt de materiaalvoorraad in de bedrijfswagen op niveau en je bent verantwoordelijk voor het correct en ordelijk beheer van alle verstrekkingen van Bouwbedrijf Joziasse zoals de bedrijfswagen, gereedschap, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Functievereisten

Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

 • minimaal een afgeronde opleiding in de techniek of installatietechniek;
 • kennis van en ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden;
 • oplossend vermogen en creativiteit om een werk uit te voeren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • rijbewijs-B;
 • VCA-basis;
 • affiniteit met het werken met mobiele telefoon- en tabletapplicaties
Wat we jou bieden

Een afwisselende baan met ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW en een prettige werkomgeving. Wij investeren graag in onze werknemers en bieden je trainingen en cursussen aan. Je werkt 32 – 40 uur waarbij de verdeling van de uren bespreekbaar is. Natuurlijk organiseren wij ook regelmatig een borrel of een uitje. Wij zijn een bedrijf waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.