Vacature | coördinator service & onderhoud

Voor onze afdeling Verzekeringen zoeken wij een gedreven Coördinator Service & Onderhoud. Werk jij graag in een leuk team, kan je snel schakelen, goed met mensen omgaan en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Beschik je daarnaast over kennis om kleinere werken te calculeren en voor te bereiden? Lees dan snel verder of deze mooie functie bij jou past.

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al bijna 60 jaar bouw- en onderhoudspartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

In de functie van Coördinator Service & Onderhoud voor de afdeling Verzekeringen ben jij de verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers en verzekeringsklanten. Je neemt opdrachten in ontvangst en regelt de schade afwikkeling van begin tot eind. Wanneer het schadebeeld in kaart is gebracht, maak je de calculatie en zorg je er voor dat onze vakmensen de schade op een snelle en vakkundige manier kunnen herstellen. Je houdt goed contact met de klanten en opdrachtgevers en zorgt dat alles administratief goed wordt vastgelegd. Je werkt in een hecht, klein team waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je bent daarnaast aanspreekpunt bij uitvoerende vragen.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn heel divers en bestaan onder andere uit:

 • Het opnemen van werken en opstellen van calculaties;
 • Het opstellen van planningen en het bewaken van de voortgang van de uit te voeren werkzaamheden;
 • De aansturing van vakmensen en onderaannemers;
 • Bewaking van de onderhanden werken;
 • Alle relevante processen laten verlopen volgens ISO 9001 en VCA;
 • Het nauwgezet bijhouden van het webportaal van onze opdrachtgevers en het eigen registratiesysteem;
 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, schade experts en klanten;
 • Het aanvragen van prijzen bij leveranciers en onderaannemers;
 • Het tijdig bestellen van materiaal, materieel en overige benodigdheden.
Functievereisten

Wij zoeken een zelfstandige Coördinator Service & Onderhoud die in staat is beslissingen te nemen, werkzaamheden in te delen en de meeste problemen eigenhandig aan te pakken. Wij verwachten van je dat je voortdurend meegroeit met de veranderingen in het vakgebied, de organisatie en de wensen van de klanten, zodat de organisatie nu en in de toekomt optimaal inzetbaar blijft. Deze functie vraagt naast doorzettingsvermogen, een hoge loyaliteit en flexibiliteit richting de organisatie ook een goed gevoel voor de omgang met mensen intern en extern.

Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

 • MBO/HBO denk- en werkniveau;
 • Relevante werkervaring is een pre, maar zeker niet vereist;
 • Rijbewijs B;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en mondelinge vaardigheid in het Engels;
 • VOL-VCA of de bereidheid dit via ons te behalen.
Wat we jou bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW én een prettige werkomgeving in een professionele organisatie.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.