Vacature | allround keukenmonteur

Voor onze afdeling Service & Onderhoud zoeken wij een allround keukenmonteur. Ben jij zelfstandig, flexibel en klantgericht? Werk je nauwgezet, ook onder tijdsdruk en sta je stevig in je schoenen in het contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bouwbedrijf Joziasse

Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een echt allround bouwbedrijf in het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al bijna 60 jaar bouwpartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, bij ons vind je alle bouwdisciplines. Dit maakt dat wij onze medewerkers veel te bieden hebben, zowel in diversiteit van werkzaamheden als in ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie

In de functie van Allround Keukenmonteur ben jij degene die eigenhandig keukens moderniseert en renoveert, waarbij je het hele traject vanaf de demontage tot en met de montage en het tegelwerk op je neemt. Het is een zelfstandige en afwisselende baan waarin een beroep wordt gedaan op jouw skills, zowel in het contact met klanten en collega’s, als in de werkzaamheden op het gebied van o.a. elektra-, tegel-, timmer- en loodgieterswerk.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden bij onze afdeling Service & Onderhoud bestaan onder andere uit:

 • Keukenrenovatie werkzaamheden: je bent in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren ten behoeve van het renoveren van keukens. De werkzaamheden bestaan uit onder andere; het de- en monteren van keukens, elektra-, tegel-, timmer-, loodgieter- en stukadoorswerk.
 • Klantcontact: je weet je goed in de klant te verplaatsen, bent duidelijk maar beschikt ook over inlevingsvermogen. Ook ben je in staat om klanten voorafgaand aan de uitvoering van de werkzaamheden goed te informeren over de te verrichten werkzaamheden.
 • Samenwerken: je bent in staat om de informatie/signalen uit het werkveld digitaal naar de juiste afdeling door te zetten. Waar nodig, ga je in overleg met collega’s of andere afdelingen om tot het gewenste resultaat te komen. Je schakelt samenwerkende onderaannemers in en stemt de werkzaamheden onderling af.
 • Opnemen van werkzaamheden: je bent in staat om de werkzaamheden digitaal vast te leggen. Je stemt, in het geval dat de werkzaamheden buiten de bestaande kaders vallen, af met de uitvoerder.
 • Beheer: je houdt de materiaalvoorraad in de bedrijfswagen op niveau en je bent verantwoordelijk voor het correct en ordelijk beheer van alle verstrekkingen van Bouwbedrijf Joziasse zoals de bedrijfswagen, gereedschap, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Functievereisten

Voor de invulling van de functie zoeken wij iemand die beschikt over:

 • minimaal een afgeronde VMBO (K) opleiding in een technische richting;
 • kennis van en ervaring op het gebied van verschillende vak disciplinaire onderhouds-werkzaamheden, ervaring in het plaatsen van keukens is een pré;
 • oplossend vermogen en creativiteit om een werk uit te voeren;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • rijbewijs-B (rijbewijs-E is een pré);
 • VCA-basis;
 • affiniteit met het werken met mobiele telefoon- en tabletapplicaties
Wat we jou bieden

Een afwisselende baan met ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao BOUW en een prettige werkomgeving.

Heb je interesse in deze vacature en wil je een nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan een sollicitatie aan Bouwbedrijf Joziasse BV, t.a.v. dhr. R. Rommens, Industrieweg 5, 4382 NA te Vlissingen, of per e-mail naar roel@bouwbedrijfjoziasse.nl.