Richtlijnen | n.a.v. het coronavirus

In lijn met de maatregelen van de Rijksoverheid hebben ook wij ons protocol aangescherpt om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van u, onze klanten en medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit betekent o.a. dat zoveel mogelijk van onze collega’s momenteel vanuit huis werken en we de in- en uitloop in het kantoorpand beperken. Voor de collega’s werkzaam in de bouw en service & onderhoud is het werken vanuit huis uiteraard niet mogelijk.

Alle uitvoerende werkzaamheden kunnen, met in acht neming van de preventieve maatregelen, gewoon doorgang vinden.

Onze maatregelen

Algemeen;
• Wij schudden u voorlopig even niet de hand en houden een beetje afstand (1,5 meter).
• Waar mogelijk spreken wij u nu graag telefonisch in plaats van op onze locatie.
• Besprekingen in- en extern van meer dan 3 personen vinden geen doorgang.
• Iedereen wordt geïnformeerd over de algemene maatregelen van hygiëne en contact, zoals het veelvuldig wassen van de handen, het schoonhouden van oppervlakten met desinfecterende middelen, het hoesten en niezen in de binnenzijde van de elleboog, het gebruik van papieren handdoeken, en het thuis uitzieken bij ziekte verschijnselen.

Bij het afspreken voor opname of herstel;
• Voorafgaand aan de afspraak informeren wij of er zieken of mensen met klachten zijn op de locatie (conform RIVM, dus: zijn er mensen in huis met klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) en bepalen vervolgens of de afspraak door kan gaan of plannen een nieuwe afspraak.

Telefonisch zijn wij uiteraard onverminderd bereikbaar en onze calamiteiten service blijft actief. Heeft u vragen over dit bericht, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Roel Rommens