Renovatie

Bouwbedrijf Joziasse,
vakmanschap in renovatie

Vakmanschap en aandacht voor detail zijn onmiskenbaar de uitgangspunten voor renovatiewerkzaamheden. Ons werk onderscheidt zich door precisie in de uitvoering en gebruik van de juiste materialen. Onze aanpak voor woningverbetering is even eenvoudig als doeltreffend. En daarmee succesvol voor vele wijken en complexen. Korte communicatielijnen met u als opdrachtgever en nauwe samenwerking met onderaannemers hebben een positieve invloed op de doorlooptijd van het project.

De kunst van het renoveren is het in ere houden van de historie, in combinatie met het aanbrengen van bouwkundige verbeteringen. Bouwbedrijf Joziasse heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende renovatieprojecten. Van kleinschalige projecten voor particuliere huurwoningen tot grote projecten van meer dan 100 woningen in de sociale huursector.

We denken graag mee en spelen op die manier in op wensen van opdrachtgevers en bewoners. En dat komt de kwaliteit van het werk ten goede.

Bekijk hier onze renovatieprojecten

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze renovatieprojecten. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.