Renovatie + kunststof kozijnen: 86 woningen te Vlissingen

Bouwbedrijf Joziasse heeft de afgelopen half jaar 86 woningen gerenoveerd aan de Albert Cuijplaan, Jan van Goyenlaan en Beatrixlaan, deze woningen zijn voorzien van een gerenoveerde buitenschil waarbij het voegwerk en de kozijnen en beglazing zijn vervangen.

Bouwbedrijf Joziasse heeft, na het uitgevoerde voegwerk, de bestaande houten kozijnen vervangen voor KOCHS K-Vision verdiept profiel kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing en nieuwe ventilatieroosters. Tijdens de uitvoering, welke twee dagen per woning in beslag heeft genomen, is de woning in overleg met de huurders bewoonbaar gebleven. De houten kozijnen zijn verwijderd en de muurplaat is opgevangen door kolommen te plaatsen waarna de kunststof kozijnen geplaatst en afgewerkt werden. Nadat er een aantal woningen zijn opgeleverd zijn de nieuwe raamdorpelstenen aangebracht.

Op dit renovatieproject kan tevreden terug gekeken worden waarbij de huurders van de woning uitvoeringstijd en het eindresultaat als zeer prettig/vernieuwend hebben ervaren.

Wederom een positief en vernieuwend wijkbeeld voor een wijk van Vlissingen!