Bouwprojecten overheid, gemeenten, zorg en scholen

Projecten
Gemeenten, scholen, zorg

Bouwbedrijf Joziasse
uw ervaren en betrouwbare bouwpartner
voor gemeente projecten,scholen en projecten in de zorg

button_offerte

Gemeenten (overheden), scholen en zorginstellingen

Bouwbedrijf Joziasse is een ervaren en betrouwbare bouwpartner. Ook op het gebied van (duurzaam) maatschappelijk vastgoed. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, beheren, onderhouden en exploiteren in opdracht van Gemeenten, Provincie, Waterschap en Rijkswaterstaat.

Door onze kennis van processen bij diverse overheden en instellingen nemen we de opdrachtgever zorg uit handen. We zijn als geen ander in staat tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van de opdrachtgever en aan de wensen van de gebruikers; of het nu om gebouwen voor scholen of zorginstellingen gaat.

Bekijk hier onze projecten voor gemeenten, scholen en zorginstellingen

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze projecten voor diverse overheden en instellingen.Wilt u meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.

Duurzame bouw

We maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Wij adviseren u graag met welke materialen en maatregelen uw nieuw te bouwen pand nòg energiezuiniger kan worden. Door slimme maatregelen kan ook uw bestaande woning of bedrijfspand comfortabeler en energiezuiniger worden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.