Horeca | Zandpaviljoen Pier 7

In oktober 2017 zijn we gestart met het sloopwerk in het oude badcaisson, verstopt onder de wandelpromenade van Boulevard Evertsen. Met een speciale boor- en zaagtechniek zijn er nieuwe openingen gemaakt in de buitenmuur van bijna 1 meter dik.

Na het slopen was het hele badcaisson (ca. 70 meter lang en 6 meter diep) op enkele wanden na leeg en kon het bouwen beginnen. Na veel timmer- en installatiewerk zijn in deze ruimte 7 luxe beachrooms en een restaurant met professionele keuken gerealiseerd.

Tijdens de bouwwerkzaamheden in het badcaisson zijn we tevens gestart met de constructie van het zandpaviljoen, buiten op het strand. Hiervoor zijn lange hardhouten palen in het zand getrild, waar bovenop een staalconstructie gemonteerd is. Tussen de palen zijn grote houte puien geplaatst. De vlondervloer maakte het prachtige strandpaviljoen af. Je kunt nu zo vanaf het strand naar binnen lopen.

Begin april 2018 is dit project opgeleverd. De lange warme zomer van 2018 was een ultieme start voor Zandpaviljoen Pier 7.