Over Bouwbedrijf Joziasse

Graag stellen we ons aan u voor!
Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse uit het mooie Zeeland. We zijn er trots op dat we vanuit ons kantoor in Vlissingen al ruim 50 jaar bouwpartner van particulieren, bedrijven en overheid zijn. Van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden. Bouwbedrijf Joziasse is een allround bouwbedrijf dat kwaliteit en flexibiliteit combineert met veelzijdigheid.

Joziasse voor uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, restauratie, beheer en onderhoud

Historie
Vanuit een oud pakhuis in de Vlissingse binnenstad startte de heer Jan Joziasse in 1962 zijn bouwbedrijf. Het pakhuis deed dienst als kantoor, werkplaats en magazijn. Met een oude bestelwagen bestreek hij de directe omgeving en bezocht hij zijn clientèle. Langzaam maar zeker bouwde de heer Joziasse een gedegen bouwbedrijf op met acht medewerkers. Een gedegen fundament. In 1995 nam één van de huidige directeuren -de heer Johan de Visser- het bedrijf over. Een gestage groei naar 60 medewerkers volgde. En daar was als vanzelfsprekend meer ruimte voor nodig. In 1999 werd het pand naast de vestiging aan de Industrieweg 25 aangekocht, waardoor de opslagruimte, de werkplaats en de kantoorruimte werden verdubbeld.

Ontwikkeling
Bouwbedrijf Joziasse was hiermee klaar voor de 21e eeuw. Met alle ruimte om haar kernactiviteiten nieuwbouw, verbouw, onderhoud, schadeherstel en renovatie uit te voeren. De groei van het bedrijf hield aan.

In 2007 volgde de verhuizing naar Industrieweg 5 in Vlissingen. Een pand met een modern kantoor, een goed uitgeruste machinewerkplaats en magazijn. Van hieruit werkt ons team van inmiddels 75 medewerkers aan een keur van projecten. We plannen vanuit ons moderne kantoor en sturen onze collega’s aan. Op de Zeeuwse wegen komt u vast regelmatig één van onze 45 bussen met de karakteristieke blauwe J tegen. Deze zijn uitgerust met diverse materialen en gereedschappen en worden bestuurd door onze vakmensen.

Eind 2014 heeft Bouwbedrijf Joziasse zich op het gebied van service en onderhoud versterkt door de overname van de technische dienst van de woningbouwcorporatie Woongoed Middelburg. Die corporatie is nu één van de vele klanten waarvoor wij dagelijks de meest uiteenlopende service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Toekomst
Op een gedegen fundament, is het goed bouwen. Dat bewijst de historie van ons bouwbedrijf. Johan de Visser en algemeen directeur Roel Rommens voeren inmiddels de directie van ons bedrijf. Samen met alle medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse bouwen zij aan de toekomst; om op die manier aan een nog rijkere bouwhistorie te werken.

Bouwbedrijf Joziasse is onder andere lid van Bouwend Nederland en BouwGarant. We zijn ISO 9001- en VCA**-gecertificeerd. Conform het kwaliteitssysteem bewaken wij continu de vereiste procedures en zien er op toe dat werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Tevens is er een beleidsverklaring opgesteld.

 

 

Johan de Visser en Roel Rommens

Offerte-aanvraag

Verbouw | Interne verbouwing
Tussen alle werkzaamheden voor onze klanten door hebben we in het voorjaar en de zomer van het afgelopen jaar ook in eigen huis de mouwen opgestroopt en intern verbouwd. We kwamen kantoorruimte tekort en hebben daarvoor binnen ons pand extra ruimte weten te creëren, door een klein deel van het magazijn op te offeren en
LEES MEERLEES MEER
Collega’s vertellen | Vincent – directeur
Het afsluiten van een meerjaren verduurzamings- en onderhoudscontract met woningcorporatie l’escaut is de aanleiding dat we de directiekamer van Vincent Bliek binnenstappen om zowel over het project als over hemzelf iets meer te weten te komen. Bouwbedrijf Joziasse is een terugkerende factor in de carrière van Vincent. De vergelijking met Heintje Davids (even zoeken op
LEES MEERLEES MEER
Nieuwbouw | Domburg
Modern woongenot in een karakteristiek jasje! Met zwarte houten potdekseldelen, helder witte muren en oranje dakpannen vormt deze woning in Domburg een typisch Walchers plaatje. En dat is precies waar de opdrachtgevers naar streefden. Om ideeën te verzamelen reden ze vele rondjes over Walcheren en hebben deze, samen met de architect, vertaald naar het ontwerp.
LEES MEERLEES MEER
Collega’s vertellen | stagiair Bas
Op onze bouwafdeling schuiven we even aan bij Bas. Als student bouwkunde aan de HZ University of Applied Sciences loopt hij sinds september stage bij ons. Bas zit in zijn laatste jaar en hoopt met zijn afstudeeronderzoek zijn opleiding af te ronden. Het onderzoek draait om efficiency in het voorbereidende calculatietraject met behulp van 3Dmodeling.
LEES MEERLEES MEER
Nieuwbouw | Koperslagerij Vlissingen
In Vlissingen bouwen we inmiddels alweer aan het derde project in de wijk Het Scheldekwartier, genaamd De Koperslagerij. In dit project worden in totaal 84 nieuwe woningen gebouwd, van levensloopbestendige huizen, tot gezinswoningen en grote, stoere kadewoningen. In ontwerp en details sluiten de huizen mooi aan bij de locatie en het maritieme karakter van Vlissingen.
LEES MEERLEES MEER
Collega’s vertellen | mutatieopzichter Micha
Mogen we je voorstellen aan onze collega Micha?! Micha is sinds kort werkzaam op onze afdeling Service en Onderhoud als mutatieopzichter. Wij zochten hem op in een leegstaande huurwoning in Middelburg, voor een nadere kennismaking. Op meerdere momenten in het zogenaamde mutatieproces controleert Micha huurwoningen; namelijk voor en na het vertrek van de huurder. Hij
LEES MEERLEES MEER
Collega’s vertellen | timmerman Bart
Maak kennis met onze collega Bart Jobse! Vlak voor de bouwvak zochten wij hem op op de bouwplaats in Domburg, waar hij met een van onze nieuwbouw teams de laatste hand legt aan een vrijstaande woning. Bart is nu twee jaar werkzaam binnen ons bedrijf, waarvan hij het eerste jaar als leerling bij ons werkte.
LEES MEERLEES MEER
Vacature | loodgieter
Voor onze afdeling Service & Onderhoud zoeken wij een loodgieter. Ben jij zelfstandig, flexibel en klantgericht? Werk je nauwgezet, ook onder tijdsdruk en sta je stevig in je schoenen in het contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bouwbedrijf Joziasse Bij Bouwbedrijf Joziasse combineren we kwaliteit en flexibiliteit met veelzijdigheid tot een
LEES MEERLEES MEER
Vacature | coördinator service & onderhoud
Voor onze afdeling Verzekeringen zoeken wij een gedreven Coördinator Service & Onderhoud. Werk jij graag in een leuk team, kan je snel schakelen, goed met mensen omgaan en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Beschik je daarnaast over kennis om kleinere werken te calculeren en voor te bereiden? Lees dan snel verder of deze
LEES MEERLEES MEER
Vacature | uitvoerder nieuwbouw
Op een compleet lege bouwplaats een mooie woning, bedrijfspand of zelfs een volledig project zien verrijzen is toch wel een van de mooiste aspecten van ons beroep! En voor deze nieuwbouwprojecten, veelal in onze regio, zijn wij op zoek naar een gedreven uitvoerder. Dus heb jij het leidinggeven wel in je, heb je kwaliteit in
LEES MEERLEES MEER