Nieuwbouw

Bouwbedrijf Joziasse, expertise in nieuwbouw-, aanbouw- en verbouwprojecten

Nieuwbouw:

Voor particulieren en bedrijven realiseert Bouwbedrijf Joziasse nieuwbouwprojecten. Met onze kennis en jarenlange ervaring nemen we u zorg uit handen. Het resultaat is een duurzaam en innovatief nieuwbouwpand volledig naar wens; zowel in uitvoering als in eindresultaat.

De medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse zit ’ontzorgen’ in de genen. Onze kennis en ervaring zetten we in vanaf het moment dat we u daarin kunnen aanvullen. We bespreken de bouwkundige tekeningen, voeren (samen met u) vooroverleg met de welstandscommissie van uw gemeente en vragen zo nodig een omgevingsvergunning aan. We rekenen de geplande constructies en de ‘energieprestatiecoëfficiënt’ (EPC) van het bouwproject door. Zodat de uiteindelijke realisatie van uw nieuwbouwproject zorgeloos, soepel en volgens afspraak verloopt.

En ook na realisatie zijn we u graag van dienst met bijvoorbeeld een onderhoudsplan voor de komende jaren. Niet voor niets schrijven we bij Bouwbedrijf Joziasse ‘Ontzorgen’ met een hoofdletter O.

button_offerte

Onze disciplines

Nieuwbouw vrijstaande woning te Koudekerke

In opdracht van een particuliere opdrachtgever zijn wij momenteel bezig met een vrijstaande woning die volledig voorzien is van een kelder met inrit, op de onderstaande foto is de prefab scharnierkap binnen één werkdag gemonteerd en waterdicht gemaakt. Deze vrijstaande woning wordt medio mei opgeleverd.

LEES MEERLEES MEER
Nieuwbouw bed- en breakfast De Tien Torens

Midden in de uitbreidingswijk aan de badplaats Zoutelande heeft bouwbedrijf Joziasse een nieuwe bed- en breakfast gerealiseerd, welke plaats bied voor circa 16 personen. Bij deze nieuwbouw zijn wij vanaf de initiatieffase (waarbij de opdrachtgever wat schetsjes had) tot de gebruiksfase waarbij het totale pakket is meegenomen door de werknemers van bouwbedrijf Joziasse, in overleg

LEES MEERLEES MEER
Nieuwbouw twaalf recreatiewoningen ‘De Nolle’ te Vlissingen

In opdracht van camping de Nolle heeft bouwbedrijf Joziasse twaalf nieuwbouw recreatiewoningen gebouwd. De recreatiewoningen worden gekenmerkt door hun ronde vorming aan de achterzijde waardoor een duinachtig landschap nagebootst zal worden. Het duinachtige landschap zal door middel van een mos-sedum (vegetatiedak) worden gerealiseerd en om ervoor te zorgen dat de ronding zijn vorm behoud zal

LEES MEERLEES MEER

 

Bekijk hier onze Nieuwbouwprojecten

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze nieuwbouwprojecten. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.