Nieuwbouw: Zes recreatie appartementen

 

In de badplaats Oostkapelle heeft bouwbedrijf Joziasse zes recreatieappartementen gerealiseerd op minicamping Kalfhoek aan de Kalfhoekseweg 3. De bestaande boerenschuur is geheel gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een nieuwbouw waarbij de vroegere boerenwoning en boerenschuur terug gebouwd zijn aan de hand van foto’s van vroeger. De gevelaanzichten bijna identiek nagebouwd conform de foto’s.
 
In de boerenwoning zijn twee recreatieappartementen gerealiseerd, deze twee appartementen kunnen samengevoegd worden door een panelenwand open te vouwen waardoor er een groepsaccommodatie ontstaat. In de boerenschuur zijn vier appartementen gerealiseerd waarbij een knipoog naar vroeger is gegeven door bedstedes in de slaapkamers te maken. Deze authentieke karaktereigenschappen van dit gebouw komen zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde denkend aan sleutelstukken, bedstedes, gevelankers, raamluiken en mendeuren.
 
Bouwbedrijf Joziasse heeft dit bouwproces vanaf de initiatieffase tot aan de oplevering uitgevoerd, in het beginstadium heeft bouwbedrijf Joziasse de bouwkundige tekeningen gemaakt en gesprekken met de opdrachtgever gevoerd om aan hun wensenpakket te kunnen voldoen. Uiteindelijk heeft dit gerealiseerd in een bouwteam-samenwerking waarbij bouwbedrijf Joziasse deze nieuwbouw compleet afgewerkt, gereed voor verhuur, heeft uitgevoerd.
 
Kortom een stukje vakmanschap waarbij onze ruim 50 jarige ervaring in de bouwwereld overgedragen is in deze nieuwbouw zes recreatieappartementen aan de Kalfhoekseweg 3 te Oostkapelle.