DUURZAAM BOUWEN

Bouwbedrijf Joziasse, expertise in duurzaam bouwen

Milieu en duurzaamheid zijn in de bouw aan de orde van de dag. Innovatieve, duurzame en energiebesparende materialen worden steeds meer toegepast. En dat is goed nieuws voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Want met een daling van het energieverbruik, bespaart u direct op uw gas- en elektriciteitsrekening.

In onze (nieuw)bouwprojecten maken we standaard gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Wij adviseren u graag met welke materialen en maatregelen uw nieuw te bouwen pand nòg energiezuiniger kan worden. Door slimme maatregelen kan ook uw bestaande woning of bedrijfspand comfortabeler en energiezuiniger worden. Want over het algemeen geldt: hoe ouder het gebouw, hoe makkelijker de energieprestaties te verbeteren zijn. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Woningborg. Dat betekent altijd extra zekerheid en nazorg.

Bekijk hier onze duurzame projecten

De duurzame projecten die Bouwbedrijf Joziasse met veel plezier, kennis en kunde heeft uitgevoerd laten we graag aan u zien. Hieronder vindt u een greep van deze projecten. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie over projecten of kom gerust eens langs tijdens kantooruren.