Bouwprojecten voor bedrijven

Projecten Zakelijk

Bouwbedrijf Joziasse
uw ervaren en betrouwbare bouwpartner
voor zakelijke projecten

button_offerte

Bouwbedrijf Joziasse is een ervaren en betrouwbare bouwpartner. Als ondernemer mag u een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs verwachten. Of het nu het bouwen of verbouwen van een (industrieel) bedrijfspand betreft of dat het om de uitbouw van een kantoor- of winkelpand gaat.

Op basis van uw specifieke wensen maken we heldere afspraken. We nemen graag werk en zorg uit handen; Bij Bouwbedrijf Joziasse zit u ook voor onderhoud en beheer van uw bedrijfspand goed!

We bieden u graag extra zekerheid. Daarom is Bouwbedrijf Joziasse aangesloten bij Bouwend Nederland en Woningborg.

Bekijk hier onze projecten voor bedrijven en ondernemers

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag zien! Bekijk via deze pagina een greep uit onze projecten voor ondernemers en bedrijven. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of bezoek ons tijdens kantooruren.

Duurzame bouw

We maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Wij adviseren u graag met welke materialen en maatregelen uw nieuw te bouwen pand nòg energiezuiniger kan worden. Door slimme maatregelen kan ook uw bestaande woning of bedrijfspand comfortabeler en energiezuiniger worden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.