Aanbouw

Bouwbedrijf Joziasse, expertise in aanbouwprojecten

Aanbouw:

Het uitbreiden van een woning of bedrijfspand kent voor Bouwbedrijf Joziasse geen geheimen. Dat blijkt uit het enorme aantal -binnen de plannings- en kostenafspraken- gerealiseerde projecten. Onze klanten ervaren ons niet voor niets als de aan- en verbouwexpert van Zeeland en omgeving.

Ons vaste netwerk van onderaannemers is volledig ingespeeld op onze werkwijze en uw wensen. Ook het installatiewerk, de elektrotechnische voorzieningen en het schilderwerk nemen we u graag uit handen. Daarmee is ook dit werk onderdeel van onze afspraken en bent u verzekerd van de kwaliteit van ons betrouwbare bouwbedrijf.

button_offerte

Onze disciplines

Aanbouw slaapkamer te Vlissingen

Voor deze particuliere opdrachtgever hebben wij een woning levensloopbesteding gemaakt op de begane grond, door het realiseren van een aanbouw. Deze aanbouw is gebouwd in dezelfde stijl als de woning kijkend naar het metselwerk en kozijnen.

LEES MEERLEES MEER
Aanbouw slaap- en badkamer

  Aanbouw slaap- en badkamer Deze particuliere klant had de wens om aan hun bestaande woning een slaap- en badkamer te realiseren. Bouwbedrijf Joziasse heeft aan de achterzijde van de woning, aan de straatzijde, een aanbouw geplaatst waarbij de architectonische uitstraling van de woning centraal stond. Daarnaast is in de aanbouw een overkapping meegebouwd zodat

LEES MEERLEES MEER
Verbouw en aanbouw: Restyling kantoor Bouwbedrijf Joziasse

  Wegens onze uitbreiding in de afdeling service en onderhoud heeft bouwbedrijf Joziasse haar kantoorpand zowel intern al extern verbouwd, zo zijn de buitengevels en hoofdentree gerestyled en zijn er meer werkplekken op het kantoor gerealiseerd. Wij heten u welkom aan de Industrieweg 5, openingstijden van ons kantoor op werkdagen van 08:30 tot 16:30 uur.  

LEES MEERLEES MEER

Bekijk hier onze aanbouwprojecten