Menu

Nieuw woningcomplex Gors Zeeland

Projectdetails
Opdrachtgever
Gors Zeeland
Ontwerp
RoosRos Architecten
Locatie
Zierikzee
Oplevering
2024
Expertise

Voor het Gors in Zeeland mogen wij een geheel nieuw woningcomplex realiseren met 27 zorg-appartementen in Zierikzee, genaamd Brugzicht. Het Gors zet zich met passie in voor de best mogelijke mensgerichte ondersteuning en zorg. Aan huis en op diverse locaties in Zeeland aan kinderen, volwassenen en ouderen met (niet-aangeboren) hersenletsel, een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Het complex wordt multifunctioneel en zal bestaan uit dus 27 wooneenheden en meerdere ruimtes voor werk, dagbesteding en ontmoeting. Vorig jaar, 2023 zijn we gestart met de bouw en inmiddels zijn de stijgers weggehaald. De combinatie van de gebruikte kleuren, de metselpatronen en de unieke vormgeving van de ramen geven Brugzicht een strakke én opvallende uitstraling. En inmiddels ligt de focus op het installatiewerk en de afwerking in het gebouw.

Naar verwachting zal de oplevering eind 2024 plaatsvinden.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right