Menu

Vrijstaande woning in Arnemuiden

Projectdetails
Ontwerp
BR Vision
Locatie
Arnemuiden
Oplevering
2022

In het pittoreske Arnemuiden, een dorp dat bekend staat om zijn rijke historie en charmante sfeer, hebben wij de kans gekregen om bij te dragen aan het nieuwbouwproject Hazenburg II. Binnen dit project, opgeleverd in 2022, mochten wij twee woningen realiseren, waaronder deze ruime vrijstaande woning met garage. Een impressie van één van de woningen vindt u hieronder.

Exterieur: Tijdloze Elegantie

Bij aankomst valt direct de klassieke en tijdloze uitstraling van de woning op. De gevel is bekleed met hoogwaardige rode bakstenen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling. Het dak is belegd met duurzame keramische pannen, die niet alleen bijdragen aan de esthetiek, maar ook aan de duurzaamheid van de woning. De bijbehorende garage biedt niet alleen extra opslagruimte, maar zorgt ook voor een praktische en comfortabele toevoeging aan het huis.

Begane Grond: Ruimtelijk en Functioneel

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd door een open en ruimtelijke woon-leefkeuken. Dit hart van de woning is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De royale opzet maakt het de ideale plek voor zowel dagelijks gezinsleven als het ontvangen van gasten. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een lichte en luchtige sfeer.

Eerste Verdieping: Comfort en Luxe

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een ruime walk-in closet, een luxe die het dagelijkse leven net dat beetje extra comfort biedt. Daarnaast is er op de eerste verdieping een ruime badkamer met bad en douche die modern is afgewerkt en voorzien is van alle gemakken.

Zolder: Flexibiliteit en Extra Ruimte

De zolderverdieping biedt nog meer flexibiliteit en ruimte. Hier zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als gastenkamers, hobbyruimtes of thuiswerkplekken. Daarnaast is er een berging die extra opslagruimte biedt, waardoor de woning optimaal benut kan worden.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right